Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Казаха ли ти заради какво е светнала лампата на ербега?
    Ами всъщност да.Първия път ми обясниха,че били се разместили буксите под шофьорската седалка.Изчистих ги ...понапръсках ги с контактен спрей...изчистиха грешките,които бяха AIR BAG,ABS,и още нещо но непомня какво....но тоя аербег пак светна след няколко дни....пак я изчистиха....и така.Миналата седмица последно пак е изчистиха...и вчера пак си остана да свети.

Comment

• Почисти буксата на самата централа, след като откачиш акумулатора и изчакаш 10 минути и след това изтрийте грешката.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Почисти буксата на самата централа, след като откачиш акумулатора и изчакаш 10 минути и след това изтрийте грешката.
        А,къде се намира тая централа?

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
          А,къде се намира тая централа?
          Свали долната странична кора на централната конзола откъм пасажерското място и ще я видиш най-близо откъм двигателния отсек. Метална кутия със жълта букса.

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:37.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Свали долната странична кора на централната конзола откъм пасажерското място и ще я видиш най-близо откъм двигателния отсек. Метална кутия със жълта букса.

Ясно разбрах....после да не ме трясне аербега по тиквата....

Comment

• Мисля че бях чел някъде за лайсните на тавана и предният прозорец но немога да открия темата Как да ги сваля В участъка на прозореца стоят доста отделени от колоната Искам да ги сваля и да подменя предполагам някакви копчета или държачи
              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• С тънка отверка повдигни гуменото уплътнение, има на 3 места едни щипчици малко особено се откачат. Твоите сигурно са счупени щом отзява
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Пичове търся този декоративния капак който покрива ICSто,но да има дупка за тлфона карта.Аз моя капак го чупих.Званях на горе на долу,и ми обевяват е баси цените...50лв...60лв,40,30лв за тая пласмаса...ненормални хора.Един пич ми е дава за 10 кинта ама не може да е свали...пък колата била някъде в на баба си з***ка в някво село....че и аз не мога да отида да си е сваля.
                  Трябва ми също и пепелника...
                  Знам че тва не е за тук ... но,някой може да знае от къде да си намера.

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                    Мисля че бях чел някъде за лайсните на тавана и предният прозорец но немога да открия темата Как да ги сваля В участъка на прозореца стоят доста отделени от колоната Искам да ги сваля и да подменя предполагам някакви копчета или държачи
                    Щипките се откопчават както ти е обяснил колегата. С тънка отверка м/у скъклото и уплътнението натискаш към предния капак и се откопчава.

Може и да са счупени щипките, но най-често гуменото уплътнение м/у стъклото и лайсната с годините се свива и избутва щипките и се откопчават сами. Откопчай лайсната, изрежи с ножче уплътнението за да се движи щипката свободно и си готов.
                    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Пичове...имам въпрос,не е свързан с алфи.
                      Имам хюндай купе от 5 години.До днес знаех че тая кола е 2.0 кубика...до като не се сблъсках със факта,че трябваше да му купя задни биалетки(за 5 години едни задни биалетки,добре ли е)...та момчето от магазина ме попита естествено за каква кола говорим ... аз казвам хюндай купе 2.0куб -99 година....ок....но като му дадох рамата,той ме застреля-Брато...тая твойта кола не е 2.0 куб...а 1.6куб ... провери поне 5 пъти,буква по буква...цифра по цифра...1.6куб.
                      От начало малко се изнервих...щото 1.6 баси тапнята.
                      В талона на колата е писана 2.0 куб и 139кс.....което в крайна сметка е грешно.в ДОГОВОРА за покупкопродажба е писано същия номер който е и в талона при регистрацията....но по този номер при проверка направина от мен във VIN DECODER на Хюндай...наистина колата е 1.6куб.
                      Та,къде е грешката....значи,в договора е написан номера правилно....а от КАТ колата излиза с талон 2.0 и 139кс....а дефактно по номер колата е 1.6 и 115кс....
                      Мога ли да отива в КАТ и да ги наритам като магарета....щото в крайна сметка така плащам и по голям данак...къде е 140кс данак...къде е 115кс данак.
                      Не би ли трябвало в КАТ да проверяват тая кола каква е....??
                      Last edited by CHEFO666; d.m.y г., 20:52.

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                        Пичове...имам въпрос,не е свързан с алфи.
                        Имам хюндай купе от 5 години.До днес знаех че тая кола е 2.0 кубика...до като не се сблъсках със факта,че трябваше да му купя задни биалетки(за 5 години едни задни биалетки,добре ли е)...та момчето от магазина ме попита естествено за каква кола говорим ... аз казвам хюндай купе 2.0куб -99 година....ок....но като му дадох рамата,той ме застреля-Брато...тая твойта кола не е 2.0 куб...а 1.6куб ... провери поне 5 пъти,буква по буква...цифра по цифра...1.6куб.
                        От начало малко се изнервих...щото 1.6 баси тапнята.
                        В талона на колата е писана 2.0 куб и 139кс.....което в крайна сметка е грешно.в ДОГОВОРА за покупкопродажба е писано същия номер който е и в талона при регистрацията....но по този номер при проверка направина от мен във VIN DECODER на Хюндай...наистина колата е 1.6куб.
                        Та,къде е грешката....значи,в договора е написан номера правилно....а от КАТ колата излиза с талон 2.0 и 139кс....а дефактно по номер колата е 1.6 и 115кс....
                        Мога ли да отива в КАТ и да ги наритам като магарета....щото в крайна сметка така плащам и по голям данак...къде е 140кс данак...къде е 115кс данак.
                        Не би ли трябвало в КАТ да проверяват тая кола каква е....??
                        25 лв. е разликата в данъка някъде, тоест само ако минаваш канали и подобно за нов талон, след 3-4 години ще си избиеш инвестицията, говоря за София, че незная от къде си.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Някой колега с 140/150кс дизел може ли да ми снима положението на клапана управляващ турбината. На моята 136кс сложихме 2256в, но имам съмнение, че сме го сложили клапана обратно. Благодаря !
                          Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Искам да питам телефона на алфа 166 с кой БГ оператор работи.

Мерси.
                            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                              Искам да питам телефона на алфа 166 с кой БГ оператор работи.

Мерси.
                              Всички.
                              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                              Opel Astra J
                              ex:
                              Alfa Romeo 164 2.5TD
                              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Като всеки телефон - каквато карта му сложиш. Но само Мтел предлагат дублираща СИМ карта.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X